Beste Creatine voor Vrouwen

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Creatine voor Vrouwen

Best Geteste Creatine voor Vrouwen

MyProtein Creatine Monohydraat Poeder

MyProtein Creatine Monohydraat Poeder

De beste creatine voor vrouwen van 2024 is volgens onze uitgebreide vergelijking de MyProtein Creatine Monohydraat Poeder. Deze creatine bestaat namelijk voor 100% uit creatine monohydraat en kan in vier verschillende smaken aangeschaft worden. Één van deze smaken is de smaak naturel waardoor hij ook geschikt is om te mixen in een eiwitshake of ander drankje. Meer weten over deze beste creatine voor vrouwen? Klik dan op de knop hieronder!

Creatine is een bewezen voedingssupplement dat bijdraagt aan spierherstel en intensieve krachtsinspanningen bevordert. Niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen kan creatine een goed voedingssupplement zijn dat de fitness prestaties bevordert.

Maar wat is de beste creatine voor vrouwen en waar moet je op letten bij het aanschaffen van creatine? Wij van Sportvoedingweb geven jou de antwoorden. In dit artikel ontdek je de vijf beste creatines voor vrouwen en waar je op moet letten bij aanschaf.

Top 5 Beste Creatines voor Vrouwen

MyProtein Creatine Monohydraat Poeder

Beste koop creatine voor vrouwen
1. MyProtein Creatine Monohydraat Poeder

CREATINE MONOHYDRATE Body & Fit

Beste goedkope creatine voor vrouwen

2.  CREATINE MONOHYDRATE Body & Fit

Applied Creatine Monohydrate

Beste creatine poeder voor vrouwen

3. Applied Creatine Monohydrate

XXL Nutrition Creatine Monohydraat

Beste creatine smaken voor vrouwen

4. XXL Nutrition Creatine Monohydraat


CREATINE 2500 CAPS Optimum Nutrition

Beste creatine pillen voor vrouwen

5. CREATINE 2500 CAPS Optimum Nutrition

Hoe hebben wij deze top 5 Samengesteld?

Om te bepalen welke creatines voor vrouwen het is hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

16+ Producten vergeleken

20+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Wat is de beste creatine voor vrouwen?

Welke creatine voor vrouwen is het beste? Het antwoord op deze vraag kan per vrouw verschillen. Zo is de ene persoon op zoek naar creatine in pil vorm, terwijl de andere persoon juist de goedkoopste optie het beste vindt.

Om die reden hebben we hieronder een top vijf beste creatines voor vrouwen voor je op een rijtje gezet. Hierbij hebben we iedere creatine optie voorzien van een korte product omschrijving.

Ook hebben we van iedere optie de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet. Benieuwd welke creatine het beste bij je past? Je ontdekt het in de volgende sectie!

1. MyProtein Creatine Monohydraat Poeder

MyProtein Creatine Monohydraat Poeder
Onze Score
9.6

Prijs / kwaliteit

Verpakking

SMaken

De beste creatine voor vrouwen is volgens onze vergelijking de MyProtein Creatine Monohydraat Poeder.

Deze creatine van het merk MyProtein beschikt namelijk over een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Zo bestaat deze creatine voor 100% uit creatine monohydraat en kun je hem in vier verschillende smaken aanschaffen.

De smaken waarin de MyProtein Creatine Monohydraat Poeder te verkrijgen is, zijn naturel, blue raspberry, berry burst en toprisch V2. Persoonlijk vonden wij deze smaken erg lekker en ook zijn ze goed te mengen met eiwitshakes of andere drankjes. Wel zijn sommige smaken wat een de erg zoette kant.

De MyProtein Creatine Monohydraat Poeder is één van de goedkoopste opties van dit moment. Verder kies je gemakkelijk of je een inhoud van 250 gram wenst te ontvangen of direct 1 kilogram creatine monohydraat ontvangt. 

Voordelen

 • Je kiest uit vier lekkere smaken waaronder Tropical V2, Blue Raspberry en Berry Burst
 • Deze creatine is één van de goedkoopste opties van dit moment
 • Kies zelf of je 250 gram of 1 kilogram wenst te ontvangen
 • De smaken zijn erg lekker en proeven niet chemisch (Smaak blijft persoonsgebonden)

Nadelen

 • Niet iedere smaak kan in een verpakking van 1 kilogram aangeschaft worden

2. CREATINE MONOHYDRATE Body & Fit

CREATINE MONOHYDRATE Body & Fit
Onze Score
9.5

Prijs / kwaliteit

VERPAKKING

SMAKEN

Op de tweede plaats hebben we de CREATINE MONOHYDRATE Body & Fit verkozen tot beste goedkope creatine voor vrouwen. Deze creatine is namelijk omgerekend naar prijs per scoop de goedkoopste optie.

Verder bestaat ook deze creatine van Bodyandfit voor 100% uit creatine monohydraat. Iedere portie bevat 3 gram pure creatine monohydraat wat de zuiverste vorm van creatine is.

De CREATINE MONOHYDRATE Body & Fit is een smaakloze creatine die gemakkelijk door andere dranken of eiwitshakes gemixt kan worden. Verder kies je ook bij deze creatine of je hem wenst te ontvangen in 500 gram verpakking (146 doseringen) of 1 kilogram verpakking (294 doseringen).

De beste prijs voor de CREATINE MONOHYDRATE Body & Fit ontdek je via de bovenstaande knop!

Voordelen

 • Je kan kiezen uit een hoeveelheid van 500 gram of 1 kilogram
 • De creatine is smaakloos waardoor hij goed te mixen is in eiwitshakes of andere dranken
 • Deze creatine bestaat voor 100% uit creatine monohydraat
 • Enorm goede prijs-/kwaliteitsverhouding

Nadelen

 • Je kan deze creatine helaas niet in smaken verkrijgen

3. Applied Creatine Monohydrate

Applied Creatine Monohydrate
Onze Score
9.2

Prijs / kwaliteit

VERPAKKING

SMAKEN

Op de derde plaats hebben we de Applied Creatine Monohydrate verkozen tot beste creatine poeder voor vrouwen. Deze creatine poeder is namelijk enorm goed te mengen met eiwitshakes, drankjes en kan ook gedry-scooped worden. 

De Applied Creatine Monohydrate is namelijk dusdanig gemicronized dat hij bestaat uit een heel fijn poeder. Dit poeder mengt enorm goed en lost ook makkelijk op in je mond. 

Ook de Applied Creatine Monohydrate is alleen te verkrijgen in smaakloze variant. Hierdoor mix je hem gemakkelijk met je limonade, eiwitshake of melk. De prijs per scoop van deze creatine is wel wat hoger doordat iedere scoop 5 gram bevat. 

Wil je meer te weten komen over deze creatine? Klik dan op de knop hierboven en ontdek direct de laagste prijs!

Voordelen

 • Deze creatine lost goed op in water en andere dranken
 • Dankzij de smaakloze smaak meng je hem overal doorheen
 • Bestaat ook voor 100% uit creatine monohydraat

Nadelen

 • De prijs per scoop is bij deze creatine hoger dankzij de grote scoopmaat

4. XXL Nutrition Creatine Monohydraat

XXL Nutrition Creatine Monohydraat
Onze Score
9.3

Prijs / kwaliteit

VERPAKKING

SMAKEN

Op de vierde plaats hebben we de XXL Nutrition Creatine Monohydraat geplaatst. Deze creatine hebben we namelijk verkozen tot beste creatine smaken voor vrouwen

Zo kun je bij het aanschaffen van deze creatine kiezen uit drie verschillende smaken, namelijk unflavoured, lemon en orange. Iedere smaak hebben we uitgeprobeerd en vonden wij persoonlijk erg lekker. 

De unflavoured smaak lost ontzettend goed op in dranken waardoor je de creatine in kunt nemen zonder dat je er wat van proeft. Ideaal voor de mensen die het innemen van poeders niet zo fijn vinden. Bij aanschaf van deze creatine variant kies je tevens uit een 250 gram of 500 gram verpakking.

Ook de creatine van het merk XXL Nutrition bestaat voor 100% uit microfijne creatine monohydraat. Deze creatine soort is de zuiverste creatine soort die er is.

Voordelen

 • Je kiest gemakkelijk uit een hoeveelheid van 250 gram of 500 gram
 • Bij aanschaf kies je uit twee heerlijke smaken of een unflavoured variant

Nadelen

 • Prijs per scoop is bij deze creatine variant ook vrij hoog dankzij de grote scoop

5. CREATINE 2500 CAPS Optimum Nutrition

CREATINE 2500 CAPS Optimum Nutrition
Onze Score
9.4

Prijs / kwaliteit

VERPAKKING

SMAKEN

Neem je liever creatine pillen dan dat je poeder moet gaan mengen? Dan is de CREATINE 2500 CAPS Optimum Nutrition de beste optie voor jou. Deze creatine hebben we verkozen tot beste creatine pillen.

Zo beschikt de CREATINE 2500 CAPS Optimum Nutrition over 200 stuks waarmee je direct genoeg in huis hebt voor 100 dagen achtereen creatine inname. 

Per keer neem je namelijk 2 capsules welke bij elkaar precies 2500 mg pure Creapure bevatten. Doordat deze creatine in pillen vorm komt, proef je er helemaal niks van. De prijs-/kwaliteitsverhouding van deze creatine is wel wat minder goed dan de eerder benoemde opties.

Wil je dus de beste creatine pillen voor vrouwen kopen? Dan is dit de beste optie voor jou!

Voordelen

 • In pillen vorm waardoor je geen poeder hoeft te mengen
 • 2 pillen zijn precies genoeg om in je dagelijkse behoefte aan creatine te voorzien
 • Bestaat uitsluitend uit creatine zonder andere toevoegingen

Nadelen

 • Niet de goedkoopste optie

Waar moet je op letten bij het kopen van creatine voor vrouwen?

Wanneer je als vrouw creatine wilt kopen, dan vraag je je misschien af wat de beste optie is. De beste optie kan echter per persoon verschillen. Zo is de ene vrouw op zoek naar creatine pillen terwijl de andere vrouw juist haar creatine weg wilt drinken alsof het limonade is.

Om jou te helpen bij het maken van de beste keuze, hebben we hieronder enkele belangrijke criteria voor je op een rijtje gezet. Deze criteria gaan jou helpen bij het voorkomen van een miskoop doordat je gemakkelijk ontdekt welke verschillende opties er zijn en wat de belangrijke aandachtspunten zijn. Toch op zoek naar de beste creatine voor mannen? Bekijk dan ons artikel eens over de top 5 beste creatine voor mannen supplementen!

Creatine poeder of creatine pillen?

Allereerst kun je creatine in poeder en in pillen variant aanschaffen. Iedere variant heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Het voordeel van creatine poeder is dat je deze in smaak en smaakloze variant kan aanschaffen. Met de smaak variant drink je je creatine als limonade, terwijl je de smaakloze variant gemakkelijk door je eiwitshake heen mengt.

Creatine pillen hebben als voordeel dat je ze gelijk kunt doorslikken en daarom niks hoeft te proeven. 

Soort creatine

Ook zijn er nog verschillende soorten creatine. Wij raden je aan om een creatine monohydraat aan te schaffen. Dit is namelijk de meest zuivere vorm van creatine en wordt ontzettend goed door het lichaam opgenomen. 

De meeste creatine opties die aangeboden worden bestaan vaak uit creatine monohydraat. In onze top vijf ontdek je de vijf beste creatine monohydraat opties van dit moment.

Leestip: Ontdek hier wat de beste eiwitshake voor vrouwen van dit moment is!

Budget

Ook kun je creatines in allerlei verschillende prijsklassen vinden. Prijs-/kwaliteit is daarom een ontzettend belangrijke criteria. Veel creatine varianten bestaan namelijk voor 100% uit creatine monohydraat. Hierdoor maakt het niet uit of je nou voor merk A of merk B gaat, de kwaliteit is hetzelfde.

Het is daarom altijd verstandig om naar de beste prijs te kijken. Onze top vijf hebben wij daarom ook deels gebaseerd op de beste prijs per scoop verhouding. Hierdoor weet je zeker dat je niet te veel betaald!

Veelgestelde vragen

Wat is de beste creatine voor vrouwen?

De beste creatine voor vrouwen is vaak creatine monohydraat vanwege de bewezen effectiviteit en veiligheid. Dit type creatine helpt bij het verbeteren van kracht, spiermassa en herstel zonder toevoegingen of vulstoffen.

Is creatine veilig voor vrouwen?

Ja, creatine is veilig voor vrouwen. Het is een van de meest onderzochte supplementen en heeft geen ernstige bijwerkingen bij correct gebruik. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en voldoende water te drinken.

Hoeveel creatine moeten vrouwen nemen

De aanbevolen dosering voor vrouwen is hetzelfde als voor mannen: ongeveer 3-5 gram creatine monohydraat per dag. Een oplaadfase van 20 gram per dag gedurende 5-7 dagen kan ook worden gebruikt om de spiercreatine sneller te verzadigen, gevolgd door een onderhoudsdosis van 3-5 gram per dag.

Wat zijn de voordelen van creatine voor vrouwen?

Creatine biedt verschillende voordelen voor vrouwen, waaronder verbeterde spierkracht, verhoogde spiermassa, betere prestaties tijdens intensieve trainingen en sneller herstel na inspanning. Het kan ook helpen bij het verminderen van vermoeidheid tijdens zware trainingen.

Misschien ook interessant:

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}