Beste Creatine voor Mannen

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Creatine voor Mannen

Best Geteste Creatine voor Mannen

CREATINE MONOHYDRATE Body & Fit

CREATINE MONOHYDRATE Body & Fit

De CREATINE MONOHYDRATE Body & Fit is de beste creatine voor mannen. Deze creatine bevat namelijk 100% creatine monohydraat wat de meest effectieve en bewezen vorm van creatine is. Daarnaast is de prijs-/kwaliteitsverhouding van deze creatine de beste van dit moment. Iedere portie bevat 3 gram pure creatine monohydraat en je kiest gemakkelijk uit een hoeveelheid van 500 gram (146 doseringen) of 1 kilogram (294 doseringen).

Wanneer je op zoek bent naar de beste creatine voor mannen, dan ben je er waarschijnlijk wel achter gekomen dat er enorm veel verschillende soorten creatines zijn. Het vinden van de beste optie is daarom niet altijd even makkelijk en kan best veel tijd in beslag nemen.

Gelukkig hebben wij van Sportvoedingweb een uitgebreid artikel geschreven over de beste creatines voor mannen. Hierbij hebben we tientallen soorten creatine met elkaar vergeleken op verschillende criteria om zo de beste opties te kunnen opnemen in onze top vijf.

Lees daarom gauw verder en ontdek dat de beste creatines voor mannen zijn en waar je op moet letten bij aanschaf!

Top 5 Creatines voor Mannen

CREATINE MONOHYDRATE Body & Fit

Beste koop creatine voor mannen
1. CREATINE MONOHYDRATE Body & Fit

XXL Nutrition Creatine Monohydraat

Beste creatine monohydraat

2. XXL Nutrition Creatine Monohydraat

Star Burst Creatine (500 gr)

Beste creatine bodybuilding

3. Star Burst Creatine (500 gr)

Creatine monohydraat met label Creapure® neutraal

Beste creapure creatine

4. Creatine monohydraat met label Creapure® neutraal

MyProtein Creatine Monohydraat Poeder

Beste goedkope creatine

5. MyProtein Creatine Monohydraat Poeder

Hoe hebben wij deze top 5 Samengesteld?

Om te bepalen welke creatine voor mannen het beste is hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

16+ Producten vergeleken

20+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Wat is de beste Creatine voor Mannen?

Vraag je je af: Welke creatine voor mannen is het beste? Dan zit je bij ons aan het goede adres.

Hieronder ontdek je namelijk een uitgebreide top vijf beste creatines voor mannen. Hierbij hebben we voor iedere optie uit onze top vijf een korte productomschrijving geschreven en ook hebben we de voor- en nadelen van iedere optie voor je op een rijtje gezet.

Bij het vergelijken van alle soorten creatine hebben we gelet op criteria zoals beste prijs-/kwaliteit, het soort creatine, de verschillende smaken, toegevoegde ingrediënten etc. 

Misschien ook interessant: Dit zijn de vijf beste elektrolyten supplementen van dit moment!

1. CREATINE MONOHYDRATE Body & Fit

CREATINE MONOHYDRATE Body & Fit
Onze Score
9.6

Prijs / kwaliteit

Verpakking

SAMENSTELLING

De CREATINE MONOHYDRATE Body & Fit hebben we op de eerste plaats verkozen tot beste koop creatine voor mannen. Deze creatine soort van het merk Body en Fit bevat namelijk 100% creatine monohydraat. Dit is de meest effectieve en bewezen creatine soort van dit moment.

Verder bevat de CREATINE MONOHYDRATE Body & Fit geen extra toevoegingen waardoor je niks anders binnenkrijgt dan de creatine die je binnen wilt krijgen. 

Iedere portie van deze creatine bevat 3 gram pure creatine monohydraat. In vergelijking met veel andere creatine monohydraten, betaal je voor de CREATINE MONOHYDRATE Body & Fit ontzettend weinig. Hierdoor is de prijs-/kwaliteitsverhouding van deze creatine enorm goed.

Je kunt ook gemakkelijk kiezen of je 500 gram (146 doseringen) of 1 kilogram (294 doseringen) wenst te ontvangen.

Voordelen

 • Iedere portie bevat 3 gram pure creatine monohydraat
 • Deze creatine is één van de goedkoopste opties van dit moment
 • Bevat geen extra toegevoegde ingrediënten
 • Kies uit een hoeveelheid van 500 gram of 1 kilogram

Nadelen

 • Deze creatine is helaas niet in smaken te verkrijgen

2. XXL Nutrition Creatine Monohydraat

XXL Nutrition Creatine Monohydraat
Onze Score
9.5

Prijs / kwaliteit

VERPAKKING

SAMENSTELLING

Op de tweede plaats hebben we de XXL Nutrition Creatine Monohydraat geplaatst in onze top vijf. Ook deze creatine van het merk XXL Nutrition bestaat voor 100% uit creatine monohydraat wanneer je de naturel smaak neemt.

Het voordeel van de XXL Nutrition Creatine Monohydraat is dat je deze creatine namelijk ook in andere smaken kunt verkrijgen. Zo kies je bij de XXL Nutrition creatine uit de smaken unflavoured, lemon en orange. Deze smaken zijn erg zoet en kunnen daarom gedronken worden alsof het limonade is.

Verder kies je bij de XXL Nutrition Creatine Monohydraat uit de hoeveelheden 250 gram of 500 gram. De scoops van deze creatine zijn wel wat groter en bevatten 5 gram in plaats van 3 gram. Dit maakt de prijs-/kwaliteitsverhouding van deze creatine wat minder goed dan de nummer 1.

Voordelen

 • Je kiest uit de smaken unflavoured, lemon en orange
 • Naturel smaak bevat uitsluitend creatine monohydraat
 • De smaken van deze creatine worden als erg lekker ervaren

Nadelen

 • Prijs-/kwaliteitsverhouding van deze creatine is wat minder goed

3. Star Burst Creatine (500 gr)

Star Burst Creatine (500 gr)
Onze Score
9.2

Prijs / kwaliteit

VERPAKKING

SAMENSTELLING

De Star Burst Creatine (500 gr) hebben we op de derde plaats gezet in onze top vijf. Ook deze creatine bevat namelijk 100% creatine monohydraat en is erg geschikt voor bodybuilders. Iedere scoop bevat namelijk 5 gram creatine monohydraat waardoor de scoop wat groter is dan veel andere creatines.

Verder heb je bij de Star Burst Creatine (500 gr) geen keuze uit meerdere smaken of hoeveelheden. Je kunt deze creatine variant dus alleen aanschaffen in unflavoured smaak en met een hoeveelheid van 500 gram.

De Star Burst Creatine (500 gr) wordt verkocht door SUPspace, een opkomend supplementenmerk met vele kwalitatieve supplementen. Je mixt deze poeder enorm makkelijk door je drankje heen omdat hij erg goed oplost. Hierdoor kun je hem tegelijkertijd met je melk, eiwitshake of andere drankje innemen.

Voordelen

 • Bevat grote scoops van 5 gram creatine monohydraat per dosering
 • De verpakking van deze creatine is erg stevig waardoor je hem erg makkelijk kunt meenemen
 • Lost goed op in je drankje

Nadelen

 • Geen keuze uit verschillende smaken of hoeveelheden

4. Creatine monohydraat met label Creapure® neutraal

Creatine monohydraat met label Creapure® neutraal
Onze Score
9.3

Prijs / kwaliteit

VERPAKKING

Samenstelling

Op de vierde plaats hebben we de Creatine monohydraat met label Creapure® neutraal verkozen tot beste creapure creatine van dit moment. Deze creapure creatine bevat 100% creatine monohydraat en heeft een neutrale smaak.

Door de neutrale smaak en de goede oplosbaarheid van deze creapure creatine, kun je hem gemakkelijk door je favoriete drankje heen mixen. Op die manier kom je gemakkelijk aan je dagelijkse creatine behoeften zonder dat je dit hoeft te proeven.

Volgens de testers van het Decathlon Cocreation-platform heeft de Creatine monohydraat met label Creapure® neutraal een 4,2 op een schaal van 5 gekregen. Wil je meer weten over deze creatine monohydraat? Klik dan op de knop hierboven en ontdek gelijk de laagste prijs!

Voordelen

 • Bevat 100% creatine monohydraat
 • Krijgt een 4,2 op een schaal van 5 volgens het Decathlon Cocreation-platform

Nadelen

 • Niet de goedkoopste optie van dit moment

5. MyProtein Creatine Monohydraat Poeder

MyProtein Creatine Monohydraat Poeder
Onze Score
9.4

Prijs / kwaliteit

VERPAKKING

SAMENSTELLING

Op de laatste plaats hebben we de MyProtein Creatine Monohydraat Poeder geplaatst in onze top vijf. Deze creatine van het merk MyProtein is namelijk één van de goedkoopste opties van dit moment. MyProtein biedt namelijk regelmatig hoge kortingscodes aan.

Verder is de MyProtein Creatine Monohydraat Poeder vegetarisch, veganistisch en glutenvrij. Ook kies je gemakkelijk uit de smaken naturel, berry burst, blue berry en tropical V2. Er zit dus gegarandeerd voor iedereen een geschikte smaak tussen.

De MyProtein Creatine Monohydraat Poeder is alleen in een hoeveelheid van 250 gram te verkrijgen. Iedere scoop van deze creatine bevat 3 gram creatine monohydraat.

Belangrijk is om te onthouden dat er bij de smaken ook extra toegevoegde ingrediënten inzitten en alleen de naturel variant voor 100% uit creatine monohydraat bestaat.

Voordelen

 • Kies uit 3 smaken of de naturel smaak
 • Ontzettend goedkope creatine bij gebruik van een kortingscode

Nadelen

 • Minder goedkope optie wanneer er geen kortingscode gebruikt wordt

Waar moet je op letten bij het kopen van creatine voor mannen?

Wil je creatine voor mannen kopen? Dan helpen de onderstaande criteria jou bij het maken van de beste keuze. Er zijn namelijk enorm veel creatine varianten die geschikt zijn voor mannen.

De beste creatines van dit moment heb je hierboven ontdekt, maar welke optie past nou echt het beste bij jou? Door onderstaande criteria door te nemen ontdek je gemakkelijk welke soort creatine het beste bij jou past. Wil je bijvoorbeeld de goedkoopste optie, de puurste optie of genieten van smaken?

Bekijk onderstaande aandachtspunten en ontdek welke creatine het beste voor jou is! Bij nader inziens toch op zoek naar de beste creatine van vrouwen? Ontdek dan hier de 5 beste creatine opties voor vrouwen!

Soort creatine

Wanneer je op zoek bent naar creatine kom je vele soorten creatine tegen. Maar welke creatine variant is nou eigenlijk het beste? Wij van Sportvoedingweb hebben het voor je uitgezocht.

Creatine monohydraat is een bewezen creatine variant dat het meest effectief is volgens verschillende onderzoeken. In onze top vijf vind je daarom uitsluitend creatine monohydraat varianten. 

Ben je dus op zoek naar een goed creatine supplement? Ga dan op zoek naar een creatine monohydraat!

Prijs-/kwaliteit

Zoals we eerder al aangegeven hebben zijn er ontzettend veel creatine varianten. Hierbij is het vaak zo dat een creatine monohydraat supplement precies hetzelfde supplement is bij verschillende merken, maar voor heel verschillende prijzen aangeboden wordt.

Bespaar jezelf daarom een hoop geld en bekijk de ingrediënten van iedere creatine optie. Wanneer deze voor 100% uit creatine monohydraat bestaan, kun je het beste gewoon voor de goedkoopste optie gaan. Let wel ook op extra factoren zoals levertijd en verzendkosten. 

Creatine poeder of creatine pillen

Ook kun je kiezen uit creatine poeder of creatine pillen. Wat de beste optie is, verschilt per persoon. Zo neemt de ene persoon niet graag pillen in terwijl de ander daar geen problemen mee heeft.

Vind je het innemen van pillen dus niet zo fijn? Kies dan voor een creatine poeder welke je gemakkelijk door je favoriete drank kunt mixen of kunt opdrinken als limonade.

Wil je de creatine als potje mee kunnen nemen? Dan zijn creatine pillen weer handiger dan creatine poeder. Denk dus goed na welke soort creatine het makkelijkste is voor jou!

Veelgestelde vragen

Wat is de beste creatine voor mannen?

De beste creatine voor mannen is meestal creatine monohydraat. Dit type creatine is het meest onderzocht en bewezen effectief voor het verbeteren van kracht, spiermassa en prestaties. Het is ook betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar.

Hoeveel creatine moeten mannen nemen?

Mannen wordt aanbevolen om 3-5 gram creatine monohydraat per dag te nemen. Een oplaadfase van 20 gram per dag verdeeld over 4 doses gedurende 5-7 dagen kan helpen om de spieren sneller te verzadigen, gevolgd door een onderhoudsdosis van 3-5 gram per dag.

Is creatine veilig voor mannen?

Ja, creatine is veilig voor mannen. Het is een van de meest grondig onderzochte supplementen en heeft geen ernstige bijwerkingen bij correct gebruik. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en voldoende water te drinken om uitdroging te voorkomen.

4. Wat zijn de voordelen van creatine voor mannen?

Creatine biedt mannen verschillende voordelen, zoals verhoogde spierkracht, verbeterde spiermassa, betere prestaties tijdens intensieve trainingen en sneller herstel na inspanning. Het kan ook helpen om de algehele trainingscapaciteit en uithoudingsvermogen te verhogen.

Misschien ook interessant:

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}